Aanmelden

De intake


De “intake” is een kennismaking waarbij we inventariseren wat uw probleem inhoudt en hoe uw levensomstandigheden zijn. Aan het eind van dit gesprek zal ik mijn eerste indruk met u delen en kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.


Na het eerste gesprek wordt een indicatieverslag en een behandelplan gemaakt dat in het tweede gesprek met u zal worden besproken. Indien u akkoord gaat, kan de behandeling starten. Het doel van de gesprekken is uiteraard dat uw klachten verminderen of verdwijnen.


Een behandeling wordt door mij gezien als een samenwerking waarbij u veel controle en inspraak behoudt. Herstel gaat het snelst als u achter de behandeling kunt staan en er gemotiveerd voor bent. Mocht tijdens de intake of later in het proces blijken dat deze praktijk voor u niet de juiste plek is dan bespreken we samen waar u dan wel terecht zou kunnen. 


Let op, deze praktijk sluit per 1 augustus 2020! 


Aanmelden


U kunt via het contactformulier of per telefoon contact opnemen voor informatie en het maken van een afspraak. Ook kunt u zich aanmelden per email info@de-tussenstop.nl. Na ontvangst van uw email neem ik zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op. (Zet u in deze mail niet te veel prive informatie, gezien deze site niet beveiligd is volgens AVG normen) 


In dit eerste, korte, telefoongesprek zal ik u een aantal vragen stellen over de reden van uw aanmelding en de aard van uw klacht(en). Dit heeft als doel een eerste inschatting te maken of u bij mij aan het juiste adres bent. Ik kan u dan ook informeren over de actuele wachttijden.  


De behandelingen lopen voor volwassenen via Stichting 1np. 

1np heeft nagenoeg met alle verzekeraars een contract waardoor uw behandeling vergoed wordt vanuit uw zorgverzekering. U kunt dit checken door uw zorgverzekeraar te bellen en vragen of zij 1np (en dus niet op de naam van De Tussenstop)  als gecontracteerde aanbieder van geestelijke gezondheidszorg geregistreerd hebben staan.


U kunt zich hier in te schrijven bij 1np. 


Bij inschrijving wordt u gevraagd een aantal gegevens aan te leveren, oa een verwijsbrief van de huisarts. Dit gaat digitaal via de (beveiligde) site van 1np. Als die ontvangen zijn, krijgt u een bevestiging dat u bent aangemeld. Zodra er ruimte is om de behandeling te starten, zal ik telefonisch contact met u opnemen om een intakegesprek in te plannen.


De tijd tussen het eerste intakegesprek en de start van de behandeling bedraagt doorgaans niet meer dan twee/ drie weken. De wachttijd is niet afhankelijk van de zorgverzekeraar waarbij u verzekerd bent.

De vervolgafspraken worden in principe gemaakt op dinsdag en vrijdag tussen 8:30/9:00 uur en 17.00 uur. 


Met ingang van 1 augustus 2020 zal de praktijk gesloten worden ivm vakantie en vervolgens  vanwege  overgang naar andere werkzaamheden. Tot die tijd geldt er een aanmeldstop.


Oud-cliënten of anders geïnteresseerden kunnen voor informatie tot 1 augustus contact opnemen via 06 -14270176, 

of  via info@de-tussenstop.nl

Vanaf 1 september kunt u informeren bij ArgoGGZ te Lochem